Merken

Om de beste kwaliteit aan haar klanten te voorstellen, worden de geselecteerde producten getest en uitgevoerd door CMTECH op verschillende plaatsen. Wij zijn persoonlijk betrokken en actief op de kwaliteit van de verkochte producten. Wij bieden verkoop en service aan professionelen en particulieren.

De web-markt wordt overspoeld met veel Chinese producten, helaas, bieden ze geen garantie en geen after-sales service. CMTECH weigert de verkoop van deze producten en richt zich uitsluitend uit op de lange termijn relaties met haar leveranciers.

Geselecteerde merken en Europese fabrikanten zijn altijd beschikbaar voor eventuele vragen.

De door CMTECH geselecteerde producten draagt het teken C.E.

De aanpassing van uw projecten is de gouden regel voor CMTECH en we doen ons best om het dicht mogelijk bij uw verwachtingen te zijn.

CMTECH distribueert Infratherm, Terma en Ewattch en Ubiwizz.

Een relatie als geen ander heeft gemaakt met zijn merken

 

Infratherm

 

CMTECH ontmoette Infratherm voor de uitvoering van verschillende projecten en sinsdien is er een echte relatie ontstaan tussen onze twee bedrijven.
Infratherm ontwikkelt geïntegreerde high-performance oplossingen. Als u op zoek bent naar een specialist in vloerverwarming door de grond, heb je de beste referentie gevonden.

 

Ewattch

Ewattch is een onderneming die gesticht geweest is een paar jaar geleden met de ambitie om alle middelen om de toekomstige energieverbruik van iedereen te beschermen.

Want het is niet alles om geld te sparen, CMTECH biedt concurrerende prijzen ,een analyse-systeem, observatie en actie op uw verbruik.
Dit bedrijf werd bekroond in Frankrijk en ontving de speciale prijs voor innovatie van de business kamer en Vogezen industrie in 2012.

De belangrijkste troef van het bedrijf is dat Ewattch haar producten voortdurend aanpast aan de eisen van de klanten.

Heb je ooit geprobeerd om contact op te nemen met de voorzitter van een automerk op de aard van de deuropening te veranderen? Hier zijn de dirigenten toegankelijk en responsief.

 

 

Terma

 

Het bedrijf Terma biedt producten aan die gemaakt zijn van high-productie in Europa.

Met kwaliteit en een prachtig design, hydraulische spoel en de handdoekken die aansluitbaar op uw ketel kunnen uitgerust worden met een weerstand die u nodig hebt voor gemengd gebruik (water/elektra).

Terma is een Europees bedrijf die voldoet aan de CE-normen.

Ubiwizz

Ubiwizz biedt switches aan zonder draden voor het huis.

Alle aangeboden producten zijn compatibel EnOcean die een revolutie is in de radioverbinding van objecten die verbonden zijn aan de toekomst.

Een EnOcean schakelaar is een eenvoudige draadloze schakelaar, het is het begin van een smart home automation dat u geld zal besparen in vergelijking met de bestaande systemen zonder draad. Sterker nog, ze hebben laag energieverbruik en zijn compatibel met de meeste domotica centralen.

Kies Ubiwizz kits, is investeren in de lange termijn in duurzame en economisch materiaal.

 

Wij verdelen deze merken


VVerkoop van je producten bij CMTECH ?

CMTECH is een partner van start-ups voor de toekomst en is continu op zoek naar merken die de tot de industriële revolutie zal leiden.

Als u wilt dat wij uw producten ontdekken neem dan contact op met ons en we zullen u ontmoeten om ze te bespreken.